Theatercollectief Schwalbe zoekt mensen van alle leeftijden die onderdeel willen uitmaken van een menselijke draaikolk in hun voorstelling ‘Schwalbe zoekt massa’, die later dit seizoen te zien is bij Het Nationale Theater in Den Haag. Op donderdag 22 februari van 19 tot 22 uur kan iedereen deelnemen aan de fysieke trainingsworkshop die ter voorbereiding op de voorstelling wordt gehouden in Theater aan het Spui.

Tijdens de voorstelling zie je een grote groep mensen van verschillende leeftijden en achtergronden in cirkels over de vloer rennen, wat soms lijkt op een draaikolk, mensenmassa of een een vogelzwerm. “We willen een ontmoeting zonder woorden organiseren,” zegt Theatercollectief Schwalbe over de interactieve performance.

Iedereen kan ter voorbereiding op 22 februari meedoen als loper, renner of toeschouwer. Ervaring op de vloer of met hardlopen is niet nodig. Enige conditie is wel een vereiste, omdat er een paar uur fysieke inspanning wordt geleverd op het podium. Daarnaast is het raadzaam om sportschoenen, comfortabele kleding en een extra t-shirt (voor zweetdruppels) mee te nemen. Interesse? Opgave via schwalbe@schwalbe.nu

De voorstelling ‘Schwalbe zoekt massa’ is op donderdag 24 mei om 20.15 uur te zien in Theater aan het Spui in Den Haag. Hieronder een impressie.

(foto: Het Nationale Theater)

Schwalbe zoekt massa – Trailer 2014 from Theatercollectief Schwalbe on Vimeo.

Print Friendly, PDF & Email