In een gedragen, origineel ADO-shirt kijken naar een duel

26 October 2020, 15:03 uur
Sport
mainImage

In het shirt van welke ADO Den Haag-speler wil jij graag rondlopen, of thuis op de bank zittende kijken naar een wedstrijd, of misschien op den duur in het shirt zelfs weer naar een echte wedstrijd? Is dat het shirt van de man die de 2-2 maakte tegen AZ afgelopen zondag, spits Michiel Kramer, of is het toch het shirt van de uitblinker en andere doelpuntenmaker Milan van Ewijk?

De ADO-fans hebben het zelf een beetje voor het zeggen want tot en met donderdag as 21.00 uur kunnen zij bieden op het door hem of haar gewenste, gedragen maar schone en ook nog eens gesigneerde shirt. Vanaf 89 euro mag iedereen die een shirt wil bieden, alle opbrengsten gaan naar de Stichting ADO Den Haag in de Maatschappij.

Die richt zich op de bevordering van gezondheid, participatie en educatie bij de inwoners van de regio Haaglanden. Dit doen zij door - in samenwerking met scholen, wijkcentra, sportclubs en ziekenhuizen - projecten en activiteiten te organiseren waarbij de kracht van de club wordt gebruikt om een positieve impact op de maatschappij te hebben. Voorbeelden van de projecten zijn De Blindentribune, ADO-fit, OldStars, De Held en Playing for Success.

https://www.matchwornshirt.com/club/ado-den-haag