mainImage

Greens: 1000-ste bezoeker theaterdiner DOEK!

15 juli 2019, 10:16 uur
Uitgaan

Afgelopen donderdag ontving restaurant Greens haar 1000ste bezoeker voor de voorstelling DOEK! Sinds de première van het toneelstuk bij Greens in november vorig jaar, werd hier afgelopen donderdag de 20-ste voorstelling gespeeld. Met elke keer 50 gasten, betekende dit dat Greens alweer de 1000-ste bezoeker aan haar theateravond mocht verwelkomen. De gelukkige duizendste bezoeker was Immeke Andela. Zij was samen met haar zus Cornelie, moeder en vriend te gast en ontving na afloop van de voorstelling een grote bos bloemen uit handen van Greens-eigenaar Robert-Jan Vermeulen.

“We vinden het fantastisch om te zien dat we in ons korte bestaan, afgelopen juni bestonden we precies 1 jaar, er al zoveel mensen de weg weten te vinden naar deze bijzondere theateravonden bij Greens,”, aldus Vermeulen. “Voorafgaand aan de voorstelling genieten de gasten van een heerlijk drie gangendiner in ons biologische restaurant op het voormalige midgetgolfterrein in het Westbroekpark. En zolang we elke keer uitverkocht zijn, gaan we lekker door. Na de zomervakantie speelt DOEK! weer in Greens. Bezoekers die Greens nog niet kennen zijn aangenaam verrast.” “Zo’n goed stuk, zo intens gespeeld en op zo’n prachtige locatie, echt een topavond!” aldus ons 1000-ste bezoeker.

DOEK! is geschreven door Maria Goos, geregisseerd door Ariane van Vliet en wordt gespeeld door de Haagse acteurs Casper van Bohemen en Linda Møller van theatergroep Plankgas. DOEK! is hilarisch, scherp en ad rem. Komedie en tragiek wisselen elkaar in hoog tempo af, waarbij de acteurs in de huid van diverse personages kruipen, van heden naar verleden schakelen en van euforie naar bezinning. 26 september is DOEK! weer te zien in Greens.