Voedselpark Den Haag geïnteresseerde Hagenaars zondag 27 mei wat de Haagse natuur zoal te bieden heeft. Tijdens deze middag laten verschillende organisaties u zien, ruiken en proeven wat u allemaal kunt eten uit de natuur. Er zijn verschillende activiteiten zoals meedoen aan een wildplukwandeling en ervaren wat u zoal kunt eten uit de Haagse natuur; samen met uw kinderen graan malen en van het meel een broodje of een pannenkoek bakken; op ‘jacht’ tijdens een workshop speerwerpen en boogschieten; duurzame en gezonde keuzes proeven zoals een insectenburger of Haags zeewier van de Noordzeeboerderij.

Kijk voor het hele programma op www.denhaag.nl/voedselpark. De activiteiten zijn geschikt voor volwassenen en kinderen. Waar en wanneer: zondag 27 mei van 12.00 tot 17.00 uur bij Voedselpark Den Haag, Stadsboerderij Herweijerhoeve.

Proef de Haagse Natuur is een project van het Voedselpark Den Haag en maakt onderdeel uit van Fête de la Nature. Dit is een groot natuurfestival dat door heel Nederland wordt gevierd. Dit jaar is dat van 25 tot en met 27 mei. Kijk voor meer informatie op www.fetedelanature.nl.

Print Friendly, PDF & Email