Dagblad070 | Haags Delta-N viert 20-jarig jubileum

Haags Delta-N viert 20-jarig jubileum

mainImage
Afbeelding is niet meer beschikbaar

Delta-N bestaat twintig jaar. De full-service ICT-provider en Microsoft Gold Partner pakt dan ook groots uit met een serie evenementen. Zo is er een feestelijk jubileumevenement in oktober, een hackathon voor een goed doel en een personeelsweekend naar Wenen en Bratislava.

Delta-N werd in 1999 opgericht in Den Haag. In de beginjaren werden voornamelijk webapplicaties gebouwd en infrastructuuromgevingen opgezet, de laatste zeven jaar ligt de focus volledig op de Microsoft cloud. Naast oplossingen rond de moderne werkplek is Delta-N ook gespecialiseerd in DevOps en Applicatie Development.
Delta-N is al sinds 2003 Gold Partner van Microsoft. “In een sector waar de enige constante verandering is, is het een mooie mijlpaal dat Delta-N zijn 20-jarig jubileum viert. Delta-N is een gewaardeerde Microsoft partner, die samen met ons de Digitale Transformatie bij klanten invult. Delta-N biedt hierbij waarde aan haar klanten door applicatiemodernisering in combinatie met DevOps te leveren, gebaseerd op Microsoft Azure. Namens Microsoft van harte gefeliciteerd met dit jubileum en op naar de volgende 20 jaar!”, zegt Rudy Doornewaard - Partner Development Manager bij Microsoft.

Investeren in medewerkers

Een aantal van de medewerkers is al vanaf het prille begin in dienst bij Delta-N en dat is in de ICT-branche best uitzonderlijk. Behalve voor het opdoen van kennis is er ook veel aandacht voor het delen van kennis. Niet alleen intern via regelmatige kennissessies, maar ook met de buitenwereld via o.a. blogs en webinars. Hierin past ook de samenwerking met De Haagse Hogeschool, waar Delta-N een volledig studieblok voor zijn rekening neemt.

Blik op de toekomst

In de afgelopen jaren is Delta-N gegroeid naar zestig medewerkers en het is de bedoeling dat deze groei de komende jaren doorzet. Roderick Schoon, directeur delivery: “Ook op gebied van technologie gaan we een mooie toekomst tegemoet. Met Microsoft Azure als een veilig en schaalbaar platform, zullen nieuwe innovatieve technologieën zich in een snel tempo aandienen. Deze zetten we graag op een verantwoorde en natuurlijke manier in bij onze klanten, dat zit in ons DNA gegoten!”


Foto: Digitaal Dagblad